Promovăm faptele bune

Susținem/promovăm și alte proiecte inițiate de membrii/voluntarii noștri:

1. Poveștile Ioanei Iacob – poezii, eseuri, povești pentru copii și părinți
  2. Lansăm azi, 30 ianuarie 2021, proiectul ,,O carte pe lună. Donăm lunar o carte, la alegerea cititorului, oricărui beneficiar interesat. Pentru detalii, dați sms la 0758.01.01.01 cu textul ,,CARTE” și sunăm noi. Ne puteți da sms și cu nume, cartea dorită și telefon de contact și trecem pe lista beneficiarilor. (RB) PS: Vom dona lunar, în ordinea primirii solicitărilor. Pentru livrare în țară, transportul va fi suportat de destinatar. donam carte
  3. Lansăm azi, 2 ianuarie 2021, proiectul: O Biblie ortodoxă în fiecare casă. Pentru detalii, dați sms la 0758.01.01.01 cu textul ,,Biblia” și sunăm noi. (RB) PS: Vom dona lunar o Biblie în ordinea primirii solicitărilor. Pentru livrare în țară, transportul va fi suportat de destinatar.
  4. De astăzi, 22.09.19, proiectul ,,Citește și dă mai departe” începe, știind faptul că o carte poate schimba/salva vieți/suflete. Regulile sunt simple, cei implicați donează o carte pe care o va primi prima persoană interesată. Aceasta la rândul ei o citește și o dă mai departe și povestea se repetă mereu. Primim și cereri pentru anumite cărți de la cei interesați, pentru care vom încerca să le și procurăm. Pentru detalii, puteți suna/da sms la 0758.01.01.01.
  5. Martie 2020 – vom strânge și dona cărți de copii pentru micul colț de bibliotecă nou înființat al secției Pediatrie din Spitalul Județean Gorj. (voluntarii au donat pe cheltuială proprie 23 volume și o icoană cu Sf. Nicodim de la Tismana în 12 martie.)
  6. Donăm periodic cărți din diverse domenii Bibliotecii Județene Christian Tell Gorj.
  7. Nici un act medical nu poate fi obligatoriu. Respingem ferm ideea de vaccinare obligatorie! Părinții au dreptul să fie informați corect despre efectele adverse ale vaccinurilor și să aleagă dacă acceptă sau refuză vaccinarea copilului lor.
  8. 5-12 iulie 2020 – donație a unor voluntari către proiectul frumos de la Novaci (info. aici): 20 volume cumpărate de aici.
  9. în lucru, în fcț de ce idei ne mai vin 🙂 …

<span>%d</span> blogeri au apreciat: