Promovăm faptele bune

Susținem/promovăm și alte proiecte inițiate de membrii/voluntarii noștri:

1. Poveștile Ioanei Iacob – poezii, eseuri, povești pentru copii și părinți
  2. De astăzi, 22.09.19, proiectul ,,Citește și dă mai departe” începe, știind faptul că o carte poate schimba/salva vieți/suflete. Regulile sunt simple, cei implicați donează o carte pe care o va primi prima persoană interesată. Aceasta la rândul ei o citește și o dă mai departe și povestea se repetă mereu. Primim și cereri pentru anumite cărți de la cei interesați, pentru care vom încerca să le și procurăm. Pentru detalii, puteți suna/da sms la 0758.01.01.01.
  3. Martie 2020 – vom strânge și dona cărți de copii pentru micul colț de bibliotecă nou înființat al secției Pediatrie din Spitalul Județean Gorj. (voluntarii au donat pe cheltuială proprie 23 volume și o icoană cu Sf. Nicodim de la Tismana în 12 martie.)
  4. Donăm periodic cărți din diverse domenii Bibliotecii Județene Christian Tell Gorj.
  5. Nici un act medical nu poate fi obligatoriu. Respingem ferm ideea de vaccinare obligatorie! Părinții au dreptul să fie informați corect despre efectele adverse ale vaccinurilor și să aleagă dacă acceptă sau refuză vaccinarea copilului lor.
  6. 5-12 iulie 2020 – donație a unor voluntari către proiectul frumos de la Novaci (info. aici): 20 volume cumpărate de aici.
  7. în lucru, în fcț de ce idei ne mai vin 🙂 …

%d blogeri au apreciat: