Promovăm faptele bune

Susținem și alte proiecte inițiate de membrii/voluntarii noștri:

1. Poveștile Ioanei Iacob – poezii, eseuri, povești pentru copii și părinți
  2. De astăzi, 22.09.19, proiectul ,,Citește și dă mai departe” începe, știind faptul că o carte poate schimba/salva vieți/suflete. Regulile sunt simple, cei implicați donează o carte pe care o va primi prima persoană interesată. Aceasta la rândul ei o citește și o dă mai departe și povestea se repetă mereu. Primele volume pe care le dăruim sunt:
  3. Ada Mihaela Calciu – Am văzut Raiul – Mărturia unei femei care a stat trei săptămâni în moarte clinică – dăruită
  4. Am vrut libertatea și am ajuns robi. Însemnările Monahului Arsenie despre prietenie, artă, droguri și ispitele din vremurile noastre – dăruită
  5. Cătălina Dănilă – Romanul omului bolnav de toate – donată
  6. Pentru a primi oricare din cărți, puteți suna/da sms la 0758.01.01.01. PS: Primim și cereri pentru anumite cărți de la cei interesați, pentru care vom încerca să le și procurăm.
  7. Căutăm să sprijinim alte ONG-uri din țară – un donator anonim va trimite câștigătorului în martie 2020 un telefon clasic nou. (S-a expediat deja premiul către ONG câștigător.)
  8. Tot în martie 2020 vom strânge și dona cărți de copii pentru micul colț de bibliotecă nou înființat al secției Pediatrie din Spitalul Județean Gorj. (voluntarii au donat pe cheltuială proprie 23 volume și o icoană cu Sf. Nicodim de la Tismana în 12 martie, donație totală 140 lei.)
  9. Donăm periodic cărți din diverse domenii Bibliotecii Județene Christian Tell Gorj.
  10. Nici un act medical nu poate fi obligatoriu. Respingem ferm ideea de vaccinare obligatorie! Părinții au dreptul să fie informați corect despre efectele adverse ale vaccinurilor și să aleagă dacă acceptă sau refuză vaccinarea copilului lor.
  11. Am propus deja Transloc să inițiem la Tg-Jiu Biblioteca din autobuz, după modelul TUR Reșița. Nici un răspuns!
  12. Unii din noi suntem cititori BookSter.
  13. Un voluntar a donat în 19 mai unui tată a patru copii cu vârste între 13-18 ani, dlui P.C., pentru școala online, o tabletă, cât și abonament de date pe 24 luni cu circa 25 GB lunar.
  14. 5-12 iulie 2020 – donație a unor voluntari către proiectul frumos de la Novaci (info. aici): 20 volume cumpărate de aici, total 66 lei.
  15. în lucru, în fcț de ce idei ne mai vin 🙂 …

%d blogeri au apreciat: