CONCURS

Concursul ,,Ocrotim viața din pântece”, ediția I, detalii mai jos:

Perioadă concurs 15.02-28.02.2021

Concursul ,,Ocrotim viața din pântece”, ediția I, se adresează tuturor, indiferent de vârstă. Ce aveți de făcut?

1. Creați un banner/o poză cu mesaj pentru viață (provita – de ocrotire a vieții de la concepție la moartea naturală). Un exemplu mai sus. Poate fi desen, poză prelucrată și adăugat text, etc., aveți libertate deplină. Atenție! Dacă folosiți poze preluate, să fie din cele de uz liber, nu protejate de drepturi de autor! Textul poate fi propriu sau citat, neapărat în limba română. Dacă face referire la Sindromul Down, specificul nostru, cu atât mai bine!

2. Dați like paginilor de FB https://www.facebook.com/asociația.dart.tgjiu/ și https://www.facebook.com/MarsulpentruViataTgJiu (nu e obligatoriu, și cei ce nu fac asta intră în tragerea la sorți pentru premiile noastre).

3. Postați pe social media banner-ul/poza și ne trimiteți link postare, dar și banner/poza (+nume sau pseudonim), pe e-mail la asociatiadart@gmail.com. Prin trimitere poster, sunteți de acord să fie postat în luna martie pe paginile noastre de FB. Vom posta pe cele mai frumoase sau chiar pe toate, de va fi posibil.

Ne vom concentra pe 21 zile pentru viață, perioada 1-21 martie, când vom sărbători Ziua Internațională a Sindromului Down. Prin acest concurs sărbătorim și Luna/Marșul pentru Viață (acesta neputându-se organiza pe traseul deja cunoscut la Tg-Jiu, din cauza pandemiei).

4. Data limită: 28 februarie, ora 03.21 PM.

Tragerea la sorți va avea loc pe 1 martie, iar pe 2 martie vom anunța aici și pe FB câștigătorii. Succes, tuturor! (Tot în martie, vom expedia și premiile câștigătorilor.)

Premiile sunt: locul 1 (primul extras) – orice carte de Veronica Iani, la alegere, de pe https://www.veronicastories.com/. Update 15.02: 3 participanți vor primi câte o carte la alegere. Mulțumim, Veronica Iani!

locul 2 – un telefon Maxcom MM 428 Dual SIM Dark Gray, detalii tehnice aici.

locul 3 – o Biblie.

locul 4 – Audiobook Măria Sa, Neagoe Basarab… – lectură dramatizată.

locul 5 – o cartelă prepay echipată cu opțiune pentru 30 zile (evident, operatorul îl află câștigătorul premiului, nu putem publica numele).

locul 6 – Rucsac Discovery, Negru.

locul 7 – Minge baschet Voit.

Pentru alte detalii, ne puteți scrie.

Notă 28.02: Din lipsă de participanți, premiile nu pot fi oferite. V-am pregătit noi câteva bannere provita care vor fi postate zilnic pe paginile de FB Asociația Down Art Therapy și Marșul pentru Viață Tg-Jiu în perioada 1-21 martie.

%d blogeri au apreciat: